Eigen productie en open communicatie doorslaggevend voor project in La Louvière

Bij Declercq legden we midden maart de laatste hand aan een mooi project voor de stad La Louvière. We produceerden en installeerden maar liefst 139 paalbanieren en 5 kubussen uit klopprofielen langs de gewestwegen van de stad. 

“We zijn zeer trots op dit project, omdat we het binnengehaald hebben op basis van enkele van onze kernwaarden”, vertelt Tomas Van Eecke van Declercq. “Naast onze uitstekende prijs-kwaliteit koos de stad La Louvière ons bedrijf omwille van onze aanpak bij dergelijke projecten. We streven naar een persoonlijke benadering waarin open communicatie centraal staat. Maar ook het feit dat we over een eigen productieafdeling beschikken, en daardoor niet afhankelijk zijn van derden, is een groot voordeel.” 

Het project op zich had een zeer duidelijk opzet: de stad wilde signalisatie die regelmatig en gemakkelijk vervangen kon worden in functie van evenementen en andere boodschappen. “Daarom hebben we in eerste instantie ook onze paalbanieren voorgesteld”, vervolgt Tomas. Doordat deze te allen tijde vaststaan, garanderen ze een optimale leesbaarheid. Bovendien kunnen de doeken, die we trouwens recto verso bedrukken, om de zoveel tijd zeer gemakkelijk vervangen worden. Dankzij ons speciaal plaatsingsprincipe garanderen wij ook een vlugge installatie die geen (vuile) sporen nalaat.”

De kubussen geven de communicatie van de stad dan weer een speels tintje. “We hebben de kubussen volledig op maat van de stad ontworpen en zijn zeer tevreden met het resultaat. Het is eens iets anders dan de doorsnee communicatiemiddelen die je in het straatbeeld tegenkomt, en bovendien is het een pak flexibeler: je hebt vier zijdes waar je snel en eenvoudig de boodschap op kan veranderen als dat nodig is.”

  • kubus-la-louviere.jpg
  • paalbanier-la-louviere.jpg
  • kubus-la-louviere.jpg
  • paalbanier-la-louviere.jpg
  • kubus-la-louviere.jpg
  • paalbanier-la-louviere.jpg
Terug naar lijst