Kiezen voor vlaggen om uw imago en naambekendheid te vergroten!

 

ghelacomm606wg100.JPG

Uw imago is belangrijk

Vlaggen en banieren hebben iets feestelijks. Daarom blijven zij een ideale - en vooral ook budgetvriendelijke - manier om uw imago langdurig te ondersteunen. Zij voegen aan uw communicatie een stijlvol aspect toe dat andere dragers niet kunnen bieden. Ook heel trendgevoelige organisaties kiezen vandaag voor vlaggen en banieren met stijl én maximale zichtbaarheid. Natuurlijk zijn een correcte montage en goede plaatsing essentieel. Daarom bent u bij Declercq zeker van een goede service en perfecte kwaliteit.

Een eigen productie, intern nazicht en perfecte opvolging van uw projecten - inclusief plaatsing en montage - kenmerken onze aanpak. Want uw imago is te belangrijk om aan het toeval over te laten.

sdc11215-1.JPG

Verschillende manieren om uw naam bekendheid te vergroten

Declercq nv biedt u tal van producten om uw imago te ondersteunen en uw naambekendheid te vergroten. Dit op een stijlvolle en duurzame manier. Vlaggenmasten, lichtmasten, vlaggen, diverse banieren, displays, promotioneel textiel en kaders hebben voor ons geen geheimen. Stuk voor stuk zijn het kwaliteitsproducten die u de onverwachte voldoening zullen schenken. 

Voor tijdelijke evenementen verhuren wij vlaggenmasten en zijn er de telescoopmasten, cruiser en fix & flex.